Over ons

Lawbox

Er was eens…

Het recht is lange tijd een groot mysterie geweest, slechts doorgrond door een paar (on)gelukkigen. De komst van wereldwijde web heeft het delen van juridische informatie echter sterk vergemakkelijkt. In die mate zelfs, dat eenieder vandaag outdated, onvolledige of foutieve informatie de wereld kan insturen.

Daarom zijn we gaan samenzitten met een paar technisch aangelegde advocaten en juridisch aangelegde techneuten en hebben we maandenlang intensief aan een oplossing gewerkt. Het resultaat is u ondertussen bekend: Lawbox.be.

Juridische documenten op maat voor iedereen

De advocaten in ons netwerk hebben een breed gamma aan juridische documenten opgesteld die iedereen en ondernemers vaak vereisen om hun zaak in goede banen te leiden, van (pre-)starter tot gevestigde KMO. Niet elke situatie is dezelfde uiteraard, daarom is in elke template voldoende ruimte gelaten om deze aan te passen aan de noden van de gebruiker.

Een template aan een concrete situatie aanpassen is kinderspel dankzij ons interactief formulier, waarin de auteur van het document de nodige begeleiding verzorgt. In een paar muisklikken stelt iedereen dus een door advocaten opgesteld en up-to-date gehouden contract, brief of ander juridisch document op.

Dankzij ons breed netwerk aan advocaten en andere partners, zijn we vandaag dus in staat om kwaliteitsvolle, nagelezen en up-to-date juridische documenten aan te bieden aan budgetvriendelijke prijzen.

To infinity and beyond!

De software die we hebben ontwikkeld om de automatische opstelling van documenten mogelijk te maken, hebben we bovendien aangepast aan de noden van grotere ondernemingen en advocatenkantoren die hun eigen templates wensen te dynamiseren. Onze contract automation & management software is een end-to-end oplossing die toelaat de volledige levenscyclus van een overeenkomst te automatiseren, van opstelling, onderhandeling en validatie, tot online ondertekening en opslag.  

De knowhow ontwikkeld dankzij onze ervaring met lawbox.be, heeft ons in staat gesteld deze nieuwe software in micro-services en API te ontwikkelen. Dit stelt ons in staat een oneindig aantal oplossingen aan te bieden: integraties met bestaande business - en IT-architecturen, white-labels, ontwikkelingen op maat, enz.